Sin City-kontra

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2005. június 10. péntek, 17:35

rendezés  

egy oldalon
6-1  /  6

2005. július 9. szombat, 15:16 6. | torolt felhasznalo
najó, a pasi a nyíllal a hasában vicces volt :)

2005. július 8. péntek, 16:41 5. | torolt felhasznalo
hát nem tudom, én nem találtam benne semmi "vicceset". ennek ellenére nagyon is teccet a film, főleg a kép világa. a történetek is elgondolkodtatóak voltak. sokan azt hiszik, hogy ezután a film után hűde erőszakossá fog válni, aki komolyan veszi...szerintem erre a filmre nagy szükség volt, hogy kicsit ellensúlyozza a habcsókos, romantikus, és boldogan éltek míg meg nem haltak végű amerikai mozikat

én már várom, a második részt!

2005. június 14. kedd, 01:36 4. | torolt felhasznalo
A kritika négy évet késett. Nem a Sin Cityről, a Korosija Icsiről kellett volna megírni.

S ha már "tények": apróság, de a Sin City nem Marvel, hanem Dark House képregény.

2005. június 12. vasárnap, 01:15 3. | torolt felhasznalo
"mai moziba járó közönségnek tetszik/ami persze nem feltétlen a minőség garanciája/"

Pontositanek:

Veletlenul sem a minoseg garanciaja.

előzmény: dickjones #2

2005. június 10. péntek, 23:03 2. | dickjones
A képregények alapból nem a visszafogottság és a mértéktartás szimbólumai.Ezt is lehet mai napság művészi fokon művelni, pl. Sztraczynskitól Millerig.
A képregényadaptációk is helyet kapnak a különböző művészetekben pl.Roy Lichtenstein képei.
A Sin Citynek-mint képregény- a hangulat megteremtése volt a célja és ezt a filmnek sikerült átmenteni.
Valóban sok a filmben az erőszakos jelenet-ám ez az alkotók eddigi kvalitásait ismerve aligha meglepő.
Tarantino-és Rodriguez rájött, hogy az erőszak ábrázolása lehet vicces is/ a '80-as évek egyemberes akciófilmjei akaratlanul is ezt sugározták/
Ezt a hagyományt viszik tovább ebben a filmben is.
Igaz, hogy ez a fajta humor nem mindenkinek jön be-de a mai moziba járó közönségnek tetszik/ami persze nem feltétlen a minőség garanciája/
Ez a fajta '80-as évek retro most divatos is, vicces is, miért ne kattanna rá, aki ezen nőtt fel?

2005. június 10. péntek, 17:35 1. | torolt felhasznalo
Muhahaha!!!
Lábosból enni gusztustalan! Ezek szerint igaz: az iráni barbár népség!

DOSSZIÉ
Cannes 2012
Magyarok a 65. cannes-i fesztiválon: Stalter Judit, Pálfi György, Divinyi Réka, Dettre Gábor, Szabó Simon, Géczy Dávid és Dombrovszky Linda a Croisette-n. bővebben

Article ikonFavorit a francia versenyfilm, visszatért Jean-Louis Trintignant