sex hikaye

A nagy generáció (A nagy generáció)

feature 109 min,
Color Hungarian

Crew

director Ferenc András
  screenwriter Géza Bereményi
  director of photography Elemér Ragályi
     
  editor Mihály Morell
     

Cast

Dénes Ujlaki
  Bea Dorottya Udvaros
  Frigyes Hollósi
  Réb György Cserhalmi
  Marylou Jeane Melanie
     
more cast további szereplők

Synopsis

Réb, Makai és Nyikita barátok. 1968 nyarán elhatározzák, hogy kiutaznak Magyarországról a Nyugatra. Van azonban egy alapvető probléma: csak Makainak és Réb barátnőjének, Marinak van útlevele. Réb nem sokat teketóriázva ellopja Makai útlevelét, beragasztja saját fényképét és kiutazik Marival.
Eltelik nyolc év. Makai a budapesti rádiónál dolgozik - zenei adást vezet, Nyikita pedig egy butik tulajdonosa, ahol Mari is dolgozik - visszatért Magyarországra magára hagyva Rébet az Egyesült Államokban. Kapcsolata Nyikitával nem korlátozódik csupán a közös üzletekre. Egy nap váratlanul megjelenik Budapesten Réb, Marival közös 13 éves lányával, Marylou-val. Makai szívélyesen üdvözli, mintha semmi rossz sem történt volna közöttük. Visszaemlékeznek a régi szép időkre és kollégákra, akik szétszéledtek a világban. Hamar kiderül azonban, hogy Réb nem csak Budapest iránti vágyakozásból jött az országba.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!