sex hikaye

A gyertyák csonkig égnek (A gyertyák csonkig égnek)

feature 90 min, video
drama Color Hungarian

Crew

director István Iglódi
  writer Sándor Márai
  screenwriter Zsolt Pozsgai
     
  director of photography András Szalay
  editor István Kiss
     
  music Chopin
     

Cast

Gábor Agárdy
  István Avar
  Kátya Tompos
  Mariann Csernus
  Pál Mihály
     
  Production company PCN Film Kft
     
     

Synopsis

Márai Sándor világsikerű regénye a késôi leszámolás drámája. Két fiatal katona, két testi-lelki jó barát negyven évvel ezelőtt - és két gyanakvó, megkeseredett, lelkiismeretfurdalásokkal teli öregember most.
A két dátum között az üresség. Nem találkoztak a negyven év alatt, egyikük a trópusokon katonáskodott, a másik a katonai szolgálat letelte után ült csak kastélya könyvtárában, és a spalettákat bámulta. De most találkoznak, és kezdődhet a leszámolás. Mi történt akkor, azon a negyven évvel ezelôtti napon? Miféle halálos bűn követel most tisztázást? A kérdések, szenvedélyek mögött egy halott: Krisztina, egyikőjük szeretett felesége. Hasonló szenvedély volt a két barát részéről akkor, ugyanezen nő iránt. Az egyik csalt és menekült, a másik maradt, de nem nyújtott kezet a bajban Krisztinának. Most mindketten szembesülnek az árulással. Most, amikor már elfogytak a gyertyák. Csonkig égnek.

Plot keywords

friends, meeting

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!