sex hikaye

Bulandzsiuk (Bulandzsiuk)

documentary 39 min, video
drama Color Hungarian

Crew

director Zsuzsa Méry
  screenwriter Zsuzsa Méry
  director of photography Flórián Góczán
     
  editor Gabriella Koncz
     
  Production company Fórum Film
     
     

Synopsis

A dokumentumfilm a Budapesten élő román homoszexuális prostituáltak életéből villant fel képeket. A fiúk az otthoni kilátástalan szegénység elől menekülve érkeznek meg a számukra nyugati életszínvonalat jelentő Budapestre. Itt az első néhány nap után rájönnek, hogy tisztességes munkát nagyon nehéz találni, van viszont egy könnyű pénzkereseti lehetőség: ha kielégítik a magyar homoszexuálisok igényeit. Már régebben itt élő honfitársaik gyorsan felvilágosítják a frissen érkezetteket arról, hol érdemes látszólag céltalanul sétálgatni, mit kell csinálni, és hogy ezért mennyit lehet kérni.
Riportalanyaink elmesélik, hogy milyen volt az "első", hogy miféle, sokszor perverz igényeknek kell megfelelniük, és hogy mi a véleményük homoszexuális klienseikről. Végül - számunkra is váratlan fordulattal - kiderül, hogy egyesek közülük megszeretik ezt az életmódot, már-már maguk is homoszexuálissá válnak. A film nyelve sokszor durva, ez a témából fakad - ha a fiúk szavait kozmetikáztuk volna, a valóságot hamisítottuk volna meg.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!