Péter Horváth

62 (07 May, 1951 )

 

screenwriter, writer, actor

Filmography

screenwriter
 
2004 Világszám!
1983 A piac
Vérszerződés
writer
 
2005 Csaó bambinó
2004 Világszám!
actor
 
1978 Viszontlátásra, drága

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu