László Hargittai

42 (04 May, 1971 )

 

editor, sound engineer, director

Filmography

editor
 
2014 A berni követ
2011 Kodály generációk
Wild Hungary
Zoe
2009 Inkubátor
Puskás Hungary
2007 Szuromberek királyfi
Márió, a varázsló
2006 Zsinagógát vegyenek!
Hazatérés - Egy szabadságharcos története
A mi kis Európánk
A nyugalom
2005 Harmadik találkozás
Harminckét sor
Aki önmaga legnagyobb ellenfele volt
Szomszédok voltak
2004 Most látszom, most nem látszom
2003 Valahol otthon lenni
Tarka képzelet
rec lamp
"Amit írok, azt tiszta öröm"- Kertész Imre
2002 Noé tekintete
Sejtjeink
2001 Eltáncolt versek - Asszonyszoba
Sejtjeink
Eltáncolt versek - A madár és a leány
Bohócdoktorok
Kitüntetetten
Emberek - Homo provintialis
2000 Érintések
Négy évszak a Halak Szigetén
1999 Szerelem első hallásra
Rom és virág
1998 Kell egy hét együttlét
Pannon töredék
Mi hárman
Hangszigetelés
1997 A nő históriája
M. S. mester
1996 Huttyán
Emlékszem egy városra
1995 A kézdiszentléleki Perkő-kápolna
Asszonyszoba
Kastélysors Erdélyben
Parttalan történet
Bereményi Géza: Az arany ára
sound engineer
 
2006 A mi kis Európánk
director
 
2002 Noé tekintete

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Szepesi - director of photography  (10)
Tamás Almási - director  (10)
Mária Vizi - director  (9)
György Beck - director of photography  (6)
Zsuzsanna Gellér-Varga - director of photography  (6)
Annamária Radnai - dramaturg  (5)
Bori Kriza - interview  (5)
Csaba Szekeres - director  (5)
Attila Szász - director  (3)
Gábor Varga - producer  (3)
Credited with more további közös

Genres

action mockumentary family drama bio educational experimental musical political portrait dance nature thriller historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

IMDb
Port.hu