László Hargittai

42 (04 May, 1971 )

 

editor, director, sound engineer

Filmography

editor
 
2014 A berni követ
2011 Kodály generációk
Wild Hungary
Zoe
2009 Inkubátor
Puskás Hungary
2007 Szuromberek királyfi
Márió, a varázsló
2006 A mi kis Európánk
A nyugalom
Zsinagógát vegyenek!
Hazatérés - Egy szabadságharcos története
2005 Harminckét sor
Aki önmaga legnagyobb ellenfele volt
Szomszédok voltak
Harmadik találkozás
2004 Most látszom, most nem látszom
2003 Tarka képzelet
rec lamp
"Amit írok, azt tiszta öröm"- Kertész Imre
Valahol otthon lenni
2002 Sejtjeink
Noé tekintete
2001 Sejtjeink
Eltáncolt versek - A madár és a leány
Bohócdoktorok
Kitüntetetten
Emberek - Homo provintialis
Eltáncolt versek - Asszonyszoba
2000 Négy évszak a Halak Szigetén
Érintések
1999 Rom és virág
Szerelem első hallásra
1998 Kell egy hét együttlét
Pannon töredék
Mi hárman
Hangszigetelés
1997 A nő históriája
M. S. mester
1996 Emlékszem egy városra
Huttyán
1995 A kézdiszentléleki Perkő-kápolna
Kastélysors Erdélyben
Parttalan történet
Bereményi Géza: Az arany ára
Asszonyszoba
director
 
2002 Noé tekintete
sound engineer
 
2006 A mi kis Európánk

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Szepesi - director of photography  (10)
Tamás Almási - director  (10)
Mária Vizi - director  (9)
György Beck - director of photography  (6)
Zsuzsanna Gellér-Varga - director of photography  (6)
Annamária Radnai - dramaturg  (5)
Bori Kriza - interview  (5)
Csaba Szekeres - director  (5)
Attila Szász - director  (3)
Gábor Varga - producer  (3)
Credited with more további közös

Genres

action mockumentary family drama bio educational experimental musical political portrait dance nature thriller historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

IMDb
Port.hu