Ferenc Darvas

 

music, on piano, contributor, cast

Filmography

music
 
2012 Én is téged, nagyon
2008 Kishalak... Nagyhalak...
2007 Megy a gőzös
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
Budakeszi srácok
2005 Fehér tenyér
A menekülő egyetem
2004 Hamvazószerda
A miskolci boniésklájd
2003 Mélyen őrzött titkok
Telitalálat
A birodalom iskolája
2002 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
1998 Ámbár tanár úr
1997 Szökés
1996 A gyötrelmes gyémánt
A rossz orvos
A kollégium végnapjai
Az asszony
1995 A lépcső
Három idegen úr
1994 Pá Drágám
1993 Bukfenc
A turné
Priváthorvát és Wolframbarát
1992 Ördög vigye
A nagy postarablás
1991 Vörös vurstli
1989 Eszterkönyv
1988 Eldorádó
1987 A szárnyas ügynök
1986 Kisfaludy Károly: Kérők
1985 A tanítványok
1983 Noé bárkái
1980 Pintyőke cirkusz, világszám!
Lóden-show
1979 Liftrapszódia
A három jószívű rabló
1978 A bűvös erdő
1973 A törökfejes kopja
1967 A múmia közbeszól
Szentek és bolondok
Parti Nagy Lajos: Ibusár
Gazdag szegények
Lilla tündér lesz
Álomlátók
Ibsen: Peer Gynt
on piano
 
1929 Broadway
contributor
 
2007 Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
cast
 
2012 Én is téged, nagyon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Kardos - director of photography  (7)
Géza Bereményi - screenwriter  (6)
Judit Pogány - actor  (6)
Károly Eperjes - actor  (6)
Sándor Gáspár - actor  (6)
Gábor Zsigmond Papp - director  (5)
György Molnár - director  (5)
Judit Szekulesz - costume designer  (5)
Miklós Benedek - actor  (5)
Róbert Pajer - director  (5)

Genres

family drama bio children adventure silent portrait satire theatre play historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu