György Kovács

 

sound engineer, sound, music

Filmography

sound engineer
 
2010 Retrace
2009 Vespa
2007 A Nap utcai fiúk
2005 Az igazi Mikulás
Ősfény - Urlicht
1975 Egy egyedi eset
sound
 
2010 A halálba táncoltatott leány
Keleti szél
music
 
1980 Kojac Budapesten
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama portrait road movie comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu