Zsolt Meskó

 

director, screenwriter, producer

Filmography

director
 
2003 Fiúk a házból
2002 Szent Iván napja
Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
2000 A fehér alsó
1995 Waterloo (1815-1995)
Félix
screenwriter
 
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
Szent Iván napja
2000 A fehér alsó
1999 A Morel fiú
producer
 
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
2000 A fehér alsó
1999 A Morel fiú

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu