János Derzsi

 

actor

Filmography

actor
 
2012 Drága besúgott barátaim
2011 The Turin Horse
2010 Team Building
2009 Apaföld
Koccanás
2007 Fövenyóra
Iszka utazása
Zuhanórepülés
The Man from London
2006 Régimódi történet
Dolina (Az érsek látogatása)
Vadászat angolokra
Hasutasok
2005 Csudafilm
2004 Hóesés Vízivárosban
2003 Mozgókép
2002 Kísértések
A Hídember
2000 Glamour
Werckmeister Harmonies
1998 Romani Kris - Cigánytörvény
1997 Szenvedély
1996 A kakas és a hordó
Szigetvári vértanúk
1994 Satan's Tango
1993 Blue Box
Utrius
1992 A csalás gyönyöre
Hoppá
1990 Szürkület
1989 Könnyű vér
Laurin
1986 Vakvilágban
Gondviselés
1985 Az elvarázsolt dollár
Falfúró
1984 Őszi almanach
1983 Kutya éji dala
1982 Macbeth
1979 Rosszemberek
Ajándék ez a nap
1977 A luxusvilla titka
Istennél a kegyelem!

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Béla Tarr - director  (7)
György Dörner - actor  (5)
Sándor Kardos - director of photography  (5)
Antal Cserna - actor  (4)
Ferenc Grunwalsky - director  (4)
Gábor Medvigy - director of photography  (4)
Gábor Reviczky - actor  (4)
Géza Bereményi - screenwriter  (4)
György Szomjas - director  (4)
Credited with more további közös

Genres

action drama crime satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu