Kati Lázár

 

actor

Biography

Színház- és Filmművészeti Főiskola 1973. 1973. 25. Színház. 1974. Miskolci Nemzeti Színház. 1976. szolnoki Szigligeti Színház. 1977. Nemzeti Színház. 1980. kaposvári Csiky Gergely Színház. 1991. Merlin Színház. 1994- Új Színház. Jászai Mari-díj 1986.

Filmography

actor
 
2010 Aglaja
2009 Presszó 10 év
2008 Majdnem szűz
2007 Bakkermann
Megy a gőzös
Fövenyóra
2006 Nincs kegyelem
A Herceg haladéka
Sztornó
Lora
2005 Ősfény - Urlicht
2004 Másnap
2003 Rózsadomb
Libiomfi
2001 Neurock
2000 Ennyiből ennyi (Erdély, 1990)
Szortírozott levelek
Werckmeister Harmonies
1998 Presszó
Pannon töredék
1997 Csinibaba
1996 Ez van, Azarel
A vád
Érzékek iskolája
Retúr
1995 Három idegen úr
1994 Megint tanú
1993 Sose halunk meg!
1992 Anna filmje
Hoppá
1991 Melodráma
1990 Szürkület
1989 Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
1985 Idő van
1984 Revizor
1983 Eszkimó asszony fázik
1978 Havasi selyemfiú
1974 A bolondok grófja
Méz a kés hegyén
Végül
Ámokfutás
Parti Nagy Lajos: Ibusár
Jonás Tamás: Jézus Csernelyben
Szép Ernő: Vőlegény

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2004 Hungarian Filmweek: Best Supporting Actress
2004 Hungarian Filmweek: Best Supporting Actress - Róza (Kati Lázár)

 

Credited with

Gábor Máté - actor  (7)
Andor Lukáts - actor  (5)
Judit Pogány - actor  (5)
Lili Monori - actor  (5)
Andrea Söptei - actor  (4)
Dénes Ujlaki - actor  (4)
János Derzsi - actor  (4)
Mari Nagy - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

circus movie drama crime melodrama musical portrait romantic satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu