sex hikaye

Olasz meló

Szereplők

Arena Alessandro
  Csiszár Jenő
     

Szinopszis

A TV Paprika új vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul. Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi "szakértőkkel" járjuk körbe! A TV Paprika új sorozatának házigazdái Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro mindent tud, amit az olasz konyháról tudni lehet: trükköket, fortélyokat, hagyományt és a legújabb trendeket. Ismer minden alapanyagot, és a bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban és vagy éppen egy tengerparti sólepárló üzemben.
Sandro éppen Olaszországba indul egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére. Az útra elkíséri barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető. Sorra látogatják azokat az érdekes városokat, falvakat, ahol a legjobb minőségű alapanyagok találhatók az olasz szakács szerint. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két autentikus étel a bemutatott alapanyagokból, ilyenek például a pácolt sonka, a radicchio, az olívabogyó vagy a szarvasgomba. Aztán már sietnek is tovább, hiszen Sandronak oda kell érnie a díjátadóra.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012