sex hikaye

Alternatív Magyarország

Stáb

rendező Paczolay Béla
     

Szinopszis

Az Alternatív Magyarország azokat a mozgalmakat, kezdeményezéseket, modelleket és cselekvési mintákat jelenti, amelyek itt és most Magyarországon a legkülönbözőbb területeken a környezetorientált (ökologikus) és egyben emberközpontú élet és fejlődés lehetőségét biztosítják. Az élet számos területén már működőképes minták lelhetők fel, s ezek együttes, összekapcsolódó hálózatát nevezzük mi Alternatív Magyarországnak.
Most induló, tizenkét részes sorozatunkban egy-egy ismert, sokak érdeklődésére számot tartó személyiség portréján keresztül bemutatjuk a legfontosabb magyarországi alternatív kezdeményezéseket. Sorra vesszük az alternatív, másként gondolkodás és cselekvés hazai példáit a gazdaság, az energetika, a gyógyítás, a mezőgazdaság, az építészet, a környezetvédelem, a tudomány, a kutatás-fejlesztés, a vállalkozások, a civil társadalmi kezdeményezések, a kultúra és a művészetek területén. Olyan ökológiai és humán elkötelezettségű, működőképes, Európa számára is releváns, példaértékű modelleket mutatunk be, amelyek a mai magyar valóság égető problémáira igyekeznek választ és megoldást adni. Sorozatunk a fenntartható és minőségi életet biztosító Magyarország felé tett gyakorlati lépéseket villantja fel.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012