sex hikaye

Ínyencfalatok

Szereplők

Jenei Tamás
     

Szinopszis

A TV Paprika műsorán igazi különlegességek kerülnek terítékre. Mert ünnepelni mindenki szeret. Akár nagy társasággal, hangosan és vidáman, akár kettesben, meghitten, gyertyafénynél. Az ünnepekhez pedig hozzátartoznak a finom falatok is.
A nagy családi ünnepek közeledtével minden háziasszonyban feltámad a vágy, hogy igazán különleges menüt állítson össze, hogy eddig soha nem érzett ízekkel kényeztesse családtagjait. Számukra valódi segítséget jelenthet Jenei Tamás új sorozata, az Ínyencfalatok.
A TV Paprika fiatal séfje valóban pazar lakomákat varázsol az ünnepi asztalra. A különleges fogások nem mindennapi alapanyagokból készülnek, mégis egyszerűek és látványosak.
Az Ínyencfalatok című műsor a kalandvágyó főzőmestereknek szól, azoknak, akik - legyen szó házassági évfordulóról, születésnapról vagy karácsonyi vacsoráról - szeretteiknek különlegességgel szeretnének kedveskedni.
Jenei Tamás "műremekei" nemcsak ízletesek, de esztétikusak is, így igazi ékei lesznek az ünnepi asztalnak.
Ünnepeljen Ön is a TV Paprikával! Üljük körbe együtt a megterített asztalt, és élvezzük együtt az Ínyencfalatokat.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012