sex hikaye

Esti gyors

Szereplők

Serényi Zsolt
     

Szinopszis

Gyakran adódik, hogy még a precíz háziasszonyoknak sincs idejük vacsorát készíteni a családnak, hát még az egész nap dolgozó, a munkából csak későn hazaeső fiataloknak! Sokan egyszerűen félnek a bonyolult receptektől, az egy-két órás álldogálástól a tűzhely mellett, vagy csupán túl fáradtak már vacsoraidőben. Ezért egyre elterjedtebb, hogy konzervek vagy gyorsfagyasztott, elősütött-főzött ételek kerülnek az asztalra "normális" vacsora helyett.
A műsorvezető Serényi Zsolt, a csatorna népszerű séfje, aki csak friss alapanyagokból készíti az egyszerű, de izgalmas és ízletes fogásokat. Olyan modern ötleteket láthatunk tőle, amit mindenki, még a főzéshez keveset konyító amatőr is könnyedén el tud készíteni. Külön hangsúlyt helyez arra, hogy - követve az új trendeket - egészséges "villámvacsorákat" süssön-főzzön.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012