sex hikaye

Minden lében kanál

Szereplők

Lakatos Andrea
     

Szinopszis

A leves tápláló, gazdag változatos ízvilágú, melengető fogás. Igazi ínyencek pontosan tudják: egy jó leves nem csak előjáték a további fogásokhoz, hanem gyakran maga a főétel.
Lakatos Andrea (az Egészségünkre és az Ételem az életem c. műsorok házigazdája) mindent elmond és megmutat, amit a levesekről tudni érdemes: kiderül, mi a különbség a barna és fehér levesek között, hogyan kell elkészíteni a különböző betéteket, mi a jó krémleves titka, melyik évszakban milyen levest érdemes főzni, és természetesen szó lesz arról is, hogy milyen jótékony hatással lehet a szervezetünkre egy tányérnyi finom leves elfogyasztása.
A műsor elején mindig megismerkedünk az alapanyagokkal, amelyeknek kiválasztása "célételünk" esetében is kulcsfontosságú. Miután a hozzávalókat beszerezzük a piacon, a műsorvezető átteszi székhelyét a konyhába, hogy elkészítse a folyékony remekműveket. A műsorban a levesek lehető legszélesebb skáláját ismerhetjük meg: a fehér, sűrítés nélkül készülő levesek kasztjába tartozó klasszikusoktól, a csontlevesen és a nehézsúlyú tárkonyos vadragú levesen át, egészen a halászléig és a hideg levesek családjába tartozó spanyol gazpachoig.
Kanalazzon velünk!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012