sex hikaye

Papírkutyák

92 perc,
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Gyöngyössy Bence
  forgatókönyvíró Litkai Gergely
  producer Kabay Barna
     
  operatőr Sas Tamás
  zene Berkes Gábor
     
     

Szereplők

Tolvaj 1 Badár Sándor
  Trolibusz Gesztesi Károly
  Pista Hajdu István
  Jozsó Kálloy Molnár Péter
  Erika néni Molnár Piroska
     
további szereplők további szereplők
  állatkölcsönzés AnimalCasting
     
     

Szinopszis

Kuplung és Csumpi a két kisstílű de nagyon kreatív megélhetési bűnöző Kárpátaljáról került Magyarországra. A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni? Most éppen előzetes letartóztatásba kerülnek, bár nem azért, amit valójában elkövettek.
Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk két méter és százötven kiló színhús - név szerint: Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit.
A "nagy ötlet" - a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablása - szervezéséhez Kuplung és Csumpi minden kapcsolatukat felhasználták, és természetesen újakra is szert tettek. Rajtuk kívül Trolibusz, Jozsó, Zárzorró, és Pisti vett részt a bűntettben, és persze a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, főhőseink egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, Amanda, a guminő irányában. A véletlennek köszönhetően azonban nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal.


Értékelés
6
2 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012