sex hikaye

East Side Stories (East Side Stories)

Crew

director Márk Bodzsár , Csaba Bollók , Szabolcs Hajdu , Ferenc Török
  producer István Bodzsár
  director of photography Dániel Reich , Zoltán Lovasi , András Nagy , Dániel Garas
     
  editor Gábor Kertai , Judit Czakó , Péter Politzer , Béla Barsi
     
more crew további stábtagok
  feature film Unio Film
     
  Release date Thursday, 05 May 2011
     

Synopsis

Az Unio Film gyártásában készült, tizenkét részből álló Hajónapló-sorozat négy epizódja alkotja az East Side Stories című játékfilmet, amely - új címet és zenei keretet adva az alkotásoknak - négy rendező kisfilmjeit tereli közös nevezőre.

Bollók Csaba: THE SUNNY SIDE
Hőseinknek, Gavronak és Ginának, deus ex machina megadatik, hogy három korban is megszülethetnek. A mű a századelő, a „virágzó szocializmus", és az új világ korában meséli el Gavro és Gina szerelmi történetét, amelynek tétje a személyes boldogság lehetősége, vagy lehetetlensége a folyamatosan háborúk tépázta balkáni régióban.

Török Ferenc: THE FLIP SIDE
A lefüggönyözött szobában idős nő öltözködik, begombolja ballonkabátját, majd kimegy az előszoba felé. Beszáll a régi liftbe, megnyomja a gombot, a lift elindul. Kilép az utcára, keményen süt a nap. Felszáll a villamosra, leül egy fiatalemberrel szemben. A fiú nem néz rá, a mobiljával játszik. A postahivatal előtt hosszú sor gyűrűzik. Félórával később jut be az asszony az épületbe, a lépcsőn kanyarog a sor. Már türelmetlenebb a hangulat. Csak egy ablak működik, az összes többi zárva. Mikor az asszony az ablakhoz ér, átnyújtja a papírt, táskájából egy régi tárcsás telefonkészüléket emel ki és leteszi a pultra. Egy üres teremben kupacba hajigálva, százával gyűlnek a régi telefonok. Az asszony hazafelé menet ül a villamoson, szemben ülve kamaszlány telefonál. Borult az ég a város felett, esőre áll az idő.

Bodzsár Márk: THE OTHER SIDE
„40 évesek vagyunk. A tömegünk 75 kiló. Egy éve 73 volt. Kedvezőtlen tendencia, amit meg kell állítanunk. A terv az, hogy 41 évesen 70 kilósak leszünk. Mától úszni járunk."

Hajdu Szabolcs: THE WILD SIDE
Magyarország. A férfi tíz éve érkezett ide Romániából. Megnősült, családot alapított. Az „ígéret földje" helyett egy azonban mégis nyomorúságos, kilátástalan életet talált itt. Munka nincs, menedék az alkohol. Az apa önpusztító hanyatlásán osztozik a család is. Vajon valóban ez lenne „A Te országod"?

pictures
eastside
eastside_02
eastside_03

Related articles
Video
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!