Lajos Kovács

 

actor

Filmography

actor
 
2012 The Door
2009 Bunkerember
2008 Született lúzer
Tüskevár
Kalandorok
2007 Könyveskép - Nyolclábú tükör
2006 Budakeszi srácok
2005 A fény ösvényei
Ballada
Csudafilm
2004 Before Dawn
Argo
2003 Tesó
Kontroll
Bolondok éneke
2002 Posztkatona
Rinaldo
Szerelem utolsó vérig
2001 Aranyváros
Torzók
Felhő a Gangesz felett
Maraton
2000 Ennyiből ennyi (Erdély, 1990)
Bizarr románc (Tanyasi dekameron)
1999 Sitiprinc
A hipochonder
1998 Derengő
Egy tél az Isten háta mögött
Biztosítás
Légyfogó
1997 Witman fiúk
1996 Szelídek
Érzékek iskolája
Szeressük egymást gyerekek!
1993 Woyzeck
A turné
1992 A nagy postarablás
1990 Céllövölde
1988 Soha, sehol, senkinek
Vadon
1985 Lélegzetvisszafojtva
1983 Mária-nap
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2003 Hungarian Filmweek: Best Supporting Actor - Garincsa (Lajos Kovács)
2003 Hungarian Filmweek: Best Supporting Actor - András (Lajos Kovács)

 

Credited with

Károly Eperjes - actor  (7)
András Muhi - producer  (5)
Péter Andorai - actor  (5)
Árpád Sopsits - director  (4)
Imre Csuja - actor  (4)
Mari Nagy - actor  (4)
Péter Politzer - editor  (4)
Sándor Badár - actor  (4)
Zoltán Mucsi - actor  (4)
Ádám Rajhona - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action drama children educational experimental portrait romantic satire thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu