Gábor Balázs

 

sound engineer, sound

Filmography

sound engineer
 
2012 Délibáb (Mirage)
2011 A Hópárduc talpra áll
Final Cut – Ladies & Gentlemen
2010 Bibliothéque Pascal
Tender Son - The Frankenstein Project
Test
2009 Puskás Hungary
Csiribiri
2007 Márió, a varázsló
2006 Rokonok
Mínusz
2005 A fény ösvényei
2004 Hatemelet tiszta üveg
Állítsátok meg Terézanyut!
Hétköznapi enciklopédia
Dallas Pashamende
Ember a tükörben
sound
 
2014 Swing
2011 Ticket
2010 East Side Stories
Fehér nyíl
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Hungarian Filmweek: Best Sound
2005 Hungarian Filmweek: Best Sound
2005 Hungarian Filmweek: Best Sound

 

Credited with

Péter Politzer - editor  (5)
András Nagy - director of photography  (4)
István Bodzsár - producer  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Szabolcs Hajdu - director  (4)
Ági Pataki - producer  (3)
Gábor Kovács - producer  (3)
Imre Csuja - actor  (3)
Réka Lemhényi - editor  (3)
Sándor Csányi - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation animation drama bio experimental short film concert road movie thriller comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu