Teri Losonci

 

editor

Filmography

editor
 
2006 Mansfeld
2005 Csudafilm
Az élet vendége - Csoma legendárium
2002 A Hídember
1997 Mindenki fél a törpétől
Szabadság tér 56
1996 Szeressük egymást gyerekek!
Retúr
1995 Csajok
1993 A turné
1990 Itt a szabadság!
1989 Laurin
1988 Eldorádó
1987 A szeleburdi család
Szeleburdi vakáció
1985 A kárókatonák még nem jöttek vissza...
1984 Az élet muzsikája - Kálmán Imre
István, a király
1979 Égigérő fű
1960 Fapados szerelem
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Károly Eperjes - actor  (7)
Sándor Kardos - director of photography  (6)
György Palásthy - director  (5)
Enikő Eszenyi - actor  (4)
Géza Bereményi - screenwriter  (4)
János Derzsi - actor  (3)
Lajos Kovács - actor  (3)
Péter Balázs - actor  (3)
Ágnes Bálint - writer  (2)

Genres

family drama children educational satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu