Erdélyi Gábor ifj.

 

sound editing, sound postproduction, sound, music, sound engineer, sound designer, sound FX

Biography


Filmography

sound editing
 
2011 The Turin Horse
2009 Puskás Hungary
Varga Katalin balladája
2007 The Man from London
2003 Kontroll
2001 Valami Amerika
2000 Werckmeister Harmonies
sound postproduction
 
2011 The Turin Horse
2010 Kolorádó Kid
Antigoné
2009 Ki/Be Tawaret
2008 Eszter hagyatéka
sound
 
2010 East Side Stories
Kemény csajok nem álmodnak
music
 
1996 Közelkáposzta
sound engineer
 
2010 Szép Magyarország
pictures
No picture
Videos
No video

languages

english

Genres

adaptation drama bio experimental short film thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

1165 Budapest Nyílvessző u. 9
web www.rdi.hu
e-mail rdi.gabor@gmail.com, rdi@rdi.hu
tel. +36-20/332-6060, +36-1/407-1872
msn rdistudio@hotmail.com

Links

IMDb
Port.hu